e-mail:
Nume :
E-mail :
Mesaj :
Avram Cristina - 09.11.2018
Mancare foarte buna, "curata", adica fara ingrediente suspecte, ingrosate cu sos sau colorate cu boia.
Iar portiile sunt generoase, la un pret imbatabil.
Felicitari!
Loredana - 02.08.2018
Mancarea este foarte buna! Sorin, cel care ne aduce comenzile, este foarte amabil! Suntem clienti fideli si depunem zilnic comenzi. Niciodata nu am avut situatii neplacute.
Cristian Popovici - 04.05.2018
Vreau sa va multumesc pt colaborare si sa va spun ca faceti o mancare gustoasa de fiecare data si care ajunge fierbinte ! Cu cea mai mare placere si incredere va voi recomanda tuturor celor interesati !Numai de bine sa auzim !
Ioana Stanjic - 06.02.2018
Buna ziua ! Sunt mamica unui baietel care primeste pranzul gatit de dv.si as avea o sugestie, daca se poate sa gatiti supele, ciorbele fara atata smantana este prea mult pt copii 3 zile supa/ciorba cu smantana .Eu personal sunt incantata de meniul dv.si de gustul mancarii dv.Sunt un mare fan quick lunch si va urez longevitate multa.
SSS Clinical Research - 08.12.2017
Buna ziua!
Suntem abonati la Quick Lunch de ceva timp si intotdeauna am fost placut impresionati de disponibilitatea, promptitudinea personalului cat si de calitatea produselor, totul la un pret mai mult decat rezonabil.
Astazi, la petrecerea de craciun a firmei am fost placut surprinsi (din nou) de caliatea produselor cat mai ales de modul lor de prezentare si servire.
Multumim echipei Quick Lunch si va uram sa o tineti tot asa.
Achimescu Ildico-Clara - 22.02.2016
Sunt o abonata fidela si multumita a Quick Lunch. Nu de azi, de ieri. As vrea sa stiu de ce nu se mai pregateste o minune de mancare, tocana in stilul vikingilor?
Multumesc!
    1 2 3  ... 12