e-mail:
Piept de curcan grill,salata de cascaval si iaurt

Ingrediente/4 porţii
piept de curcan 480g
condiment pasare 0.5g
sare 0.3g
piper 0.1g
cascaval 160g
salata eisberg 120g
conopida 240g
porumb din conserva 120g
rosii 160g
praz 40g
morcovi 80g
castraveti 180g
iaurt 400ml.

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala,se imparte in parti egale,se condimenteaza si se prajeste pe gratar.Conopida,morcovul se curata,se taie cuburi si se pun la fiert.Prazul,rosiile,castravetii,salata se taie cuburi,se amesteca cu porumbul,conopida si morcovul,se pune putina sare.Deasupra se pune cascavalul taiat cubulete si se toarna iaurtul amestecat cu putina sare;deasupra se aseaza curcanul prajit.Pofta buna!

Poftă bună!