e-mail:
Piept de curcan Hawaii,orez inabusit

Ingrediente/4 porţii
500g piept de curcan
80g sunca presata
80g cascaval
4 rondele de ananas(din compot)
4 cirese din compot
400g orez
100 ml ulei
sare

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala,se taie in patru parti egale si se bate putin cu batatorul de carne.Se prajeste la gratar.Sunca si cascavalul se taie in cate 4 felii.Se aseaza sunca pe carne,apoi ananasul si deasupra cascavalul.Se da la cuptor pana se gratineaza putin cascavalul si se pune o cireasa in mijloc.Orezul se prajeste putin in uleiul incins,apoi se adauga 800ml apa si sare dupa gust.Se amesteca bine si se acopera cu un capac,lasandu-se la fiert pana seaca apa.Se ia de pe foc si se mai lasa acoperit timp de 10 min.Pofta buna!

Poftă bună!