e-mail:
Cotlet de porc a la Quick-Lunch,cartofi gratinati

Ingrediente/4 porţii
500g cotlet de porc
60g sunca presata
60g cascaval
150g ciuperci
80g ceapa
ardei
800g cartofi
300g branza de vaci
40ml lapte
2 oua
100ml ulei
5g faina

Mod de preparare

Cotletul taiat in 4 se bate si se prajeste pe gratar.Ciupercile taiate mai mic se calesc impreuna cu ceapa taiata julien,cu putina sare si piper.Sunca si cascavalul se taie in cate 4 felii.Cotletul se aseaza intr-o tava,se pune deasupra fiecarei felii compozitie de ciuperci cu ceapa,o felie de sunca si una de cascaval si ardei taiati rondele-pentru decor.Se da totul la cuptorul incins.Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare,apoi se scurg si se amesteca cu branza de vaci.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se pun intr-o tava unsa cu ulei.Din lapte,faina si oua se face un sos bechamel care se intinde deasupra cartofilor.Se dau la cuptor pana se rumenesc.Pofta buna!

Poftă bună!