e-mail:
Aripi de pui in pane de susan,cartofi sasesti

Ingrediente/4 porţii
12 aripi de pui(3/portie)
4 oua
40g susan
120g faina
ulei pentru prajit.Pentru cartofi:1 kg de cartofi
80g cascaval
200g bacon
200g ceapa
boia
sare
piper.

Mod de preparare

Aripile de pui se fierb putin in apa cu sare.Ouale se bat,se adauga faina,sare si putina apa.Pesmetul si susanul se amesteca,Aripile fierte si racite se dau prin oul cu faina si pe urma prin pesmetul cu susan.Se prajesc in ulei incins.Cartofii curatati se taie cuburi mari si se fierb in apa cu sare.Ceapa si baconul se taie julien si se pun la calit,se adauga boia,sare si piper.Se amesteca si cu cartofii strecurati,dupa care se pune totul intr-o tava,se rade cascaval si se da la cuptor.Pofta buna!

Poftă bună!