e-mail:
Piept de pui la cuptor,cartofi cu patrunjel,sos tzatziki

Ingrediente/4 porţii
500g piept de pui
150ml ulei
1kg cartofi
sare
piper
boia
frunze de patrunjel.Pentru sos:700g castraveti
60g usturoi
120g smantana
100g maioneza
zahar
otet
sare(dupa gust).

Mod de preparare

Pieptul de pui se imparte in 8 (2 felii/portie),se condimenteaza,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pana se rumenste putin.Cartofii curatati se taie in cuburi mari,se spala,se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se strecoara si se presara deasupra patrunjel tocat.Castravetii curatati se rad pe razatoarea mare,se adauga sare si se lasa sa stea.Usturoiul se toaca marunt si se amesteca cu castravetii bine storsi.La sfarsit se adauga zahar,otet,sare,smantana si maioneza.Pofta buna!

Poftă bună!