e-mail:
Spanac cu chiftele

Ingrediente/4 porţii
Chiftele:250g carne tocata
2 oua
200g pesmet
2 catei de usturoi
sare
piper
boia
ulei pentru prajit. Spanac:400g spanac
1l lapte
30g faina
40ml ulei
2 catei de usturoi
sare.

Mod de preparare

Spanacul spalat se fierbe in apa cu sare.Se scurge bine si se toaca marunt.Usturoiul,tocat,se caleste in ulei si se adauga spanacul.Cand fierbe spanacul,se adauga laptele si se ingroasa cu faina.Carnea tocata se amesteca cu condimentele si usturoiul tocat,dupa gust.Se adauga ouale si pesmetul inmuiat in apa,se amesteca bine compozitia.Se portioneaza in cate 2 chiftele/persoana,se fac bilute si se turtesc putin.se prajesc.Se prajesc in ulei incins.Pofta buna!

Poftă bună!