e-mail:
Pulpa de pui picanta si orez cu legume

Ingrediente/4 porţii
4 pulpe intregi de pui pasta de ardei â?? Gulasâ? picant 350 g orez 1 pachet legume congelate frunze de patrunej 4 ardei iuti ulei
delikat
sare
piper

Mod de preparare

Spalati pulpele de pui si condimentati-le cu delikat si piper. Puneti-o la cuptor pana se face pe jumatate, mai adaugati pasta de ardei â??Gulasâ? picant si sare si dati-o din nou la cuptor. Se serveste cu un ardei iute (pepperoni) .Orezul se prajeste in ulei, se adauga apa, se fierbe pe jumatate, apoi se lasa la inabusit, adaugand sare dupa gust. Se pun si legumele congelate la inabusit pana se inmoaie. La final se amesteca orezul cu legumele si se adauga patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!

Poftă bună!