e-mail:
Tocanita Hangitei,galuste

Ingrediente/4 porţii
Tocanita:160g ficat de pui
120g carnati afumati
240g pulpa de porc
120g bacon
80g ciuperci
80g ardei rosu
50ml suc de rosii
ulei
sare
piper. Galuste:100g gris
340g faina
4 oua
60 ml ulei
sare
curcuma.

Mod de preparare

Pulpa de porc si ciupercile se taie cuburi,carnatul rondele si baconul julien.Ceapa taiata se pune la calit si se adauga pe rand carnea,ficatul de pui,aopi ciupercile.Se lasa la fiert ,apoi se adauga suc de rosii si ardeiul taita julien.La sfarsit se ingroasa cu putina faina.Pentru galuste,se face un aluat mai moale din toate ingredientele in afara de ulei,adaugandu-se apa.Se fierbe in apa cu sare si se da prin forma de galuste.Se strecoara,se stropesc cu ulei si se mai incalzesc in cuptor.Pofta buna!

Poftă bună!