e-mail:
Salata de toamna,gujoane de pui

Ingrediente/4 porţii
Pentru gujoane:
500g piept de pui
2 oua
160g pesmet
120g faina
80g seminte de susan
sare
ulei pentru prajit.
Pentru salata:
400g rosii
120g ceapa
400g castraveti
40g ardei
200g telemea
boabe de struguri
5ml ulei de masline
5ml otet
sare
piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucati lunguiete de aprox.2cm grosime si se condimenteaza.Oul se bate putin cu telul.Susanul se amesteca cu pesmetul,apoi se trece carnea prin faina,ou batut si pesmet cu susan.Se prajeste in ulei incins.
Pentru salata,se spala toate legumele.Ceapa si ardeii se taie julien,rosiile si castravetii cuburi.Salata se stropeste cu ulei si otet si se condimenteaza.Telemeaua se rade deasupra si se presara boabele de struguri.Pofta buna!

Poftă bună!