e-mail:
Piept de curcan Dubarry,pilaf de orez

Ingrediente/4 porţii
500g piept de curcan
200g conopida
40g cascaval
100ml lapte
70g faina
10g.unt
putina nucsoara
sare
piper
ulei.
Pentru pilaf:
400g orez
60g morcovi
60g ceapa
1600ml apa
sare
piper
ulei
patrunjel verde.

Mod de preparare

Carnea se taie in felii,se bate putin, se condimenteaza, se aseaza intr-o tava unsa si se da la cuptor.Dupa ce s-a facut se pune pe fiecare felie un buchet de conopida putin fiarta.Deasupra se pune sosul bechamel facut din lapte, faina, unt si nucsoara si se presara cascaval ras.Se mai da la cuptor pana se rumeneste.Pentru pilaf,se caleste ceapa taiata marunt,se adauga morcovul ras si se pune apa si orezul spalat bine si sare dupa gust.Se lasa la fiert pe foc mic,apoi se acopera cu un capac si se mai lasa la inabusit.Se adauga patrunjel verde tocat si piper.Pofta buna!

Poftă bună!