e-mail:
Mancare de cartofi,piept de pui la cuptor

Ingrediente/4 porţii
500g piept de pui
1 kg cartofi
2-3 foi de dafin
150g pasta de tomate
2 cepe albe
80g faina
boia dulce
sare
piper
ulei.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in 4 felii si se bate usor.Se condimenteaza si se da la cuptor intr-o tava unsa cu ulei pentru cca 15 min.la 150 grade C.
Ceapa se taie cubulete,cartofii se curata si se taie cuburi mai mari.Intr-o cratita potrivita se pune ulei la incins, se pune ceapa la calit pana se inmoaie putin, apoi se adauga boia de ardei,cartofii,apa cat sa acopere cartofii si foile de dafin.Se lasa la fiert pana se inmoaie bine cartofii,apoi se adauga pasta de tomate.Se potriveste de gust si se leaga cu faina.Pentru savoare si decor se adauga patrunjel verde tocat.Pofta buna!

Poftă bună!