e-mail:
Piept de pui Surpriza,cartofi taranesti

Ingrediente/4 porţii
500g piept de pui
80g castraveti in otet
80g ardei gras
80g bacon
120g rosii
80g cascaval
700g cartofi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in 4 felii,se bate usor si se condimenteaza cu sare si piper.Se unge cu un pic de ulei si se da la cuptor timp de 15 min.Castravetii,o parte din ceapa,ardeiul si baconul se taie julien, se prajesc in ulei, apoi se aseaza peste carne.Deasupra se aseaza o felie de cascaval si una de rosie. Se mai gratineaza circa 5 min.
Cartofii se curata,se spala, se taie in cuburi si se fierb in apa cu sare.Ceapa ramasa se taie marunt si se caleste in ulei.Cand s-a inmuiat, se adauga boia si se amesteca cu cartofii.Pofta buna!

Poftă bună!